Mosselen à la Rob
Zin in mosselen? Dan is dit gerecht echt iets voor jou! De schelpjes van de BBQ zijn extra lekker en nog gezond ook.

Vuurtje aan, smaakvol vlees op het rooster, en gewoon even genieten.
Rob leeft op als het vuur brandt en het vlees sist. De BBQ is zijn domein, liefst in goed gezelschap, met tijd om te kletsen en te genieten. Water in de buurt? Nog beter. Maar ook aan wal weet hij de juiste temperatuur te vinden.
Rob is een fervent BBQ liefhebber. Barbecueën is voor hem inmiddels veel meer dan een leuke hobby. Op zijn kamado bereidt hij vol overgave malse biefstuk, sappige 'beercan-chicken' en eventueel zelfs een vegetarisch alternatief.
Een goed stuk vlees, de geur van houtskool, en de tijd nemen om alles tot in de perfectie te garen, dat is voor Rob ultiem genieten. Met wat muziek op de achtergrond en niets dat moet, gewoon genieten van het moment.
Zin in mosselen? Dan is dit gerecht echt iets voor jou! De schelpjes van de BBQ zijn extra lekker en nog gezond ook.
Rundvlees, gehakt of zalmspies? Laat je verrassen door de chef. Vlees noch vis? Rob bewijst dat vega echt niet saai hoeft te zijn!
De aller-allerlekkerste saté? Die is met veel aandacht en liefde klaargemaakt. Mét sidedish en pindasaus natuurlijk hmmm.